GezondBegin Orthomoleculair Therapeut

Orthomoleculaire Therapie. De beste arts staat in de keuken (chinees gezegde)

Wat is nou orthomoleculaire therapie?

Ortho watte??? Wat is nou orthomoleculaire therapie?

Weet jij nou eigenlijk wat voor werk ik precies doe hier op mijn praktijk op Scheveningen?

En wat nou dat orthomoleculaire is?

Nee? Schaam je niet, ik merk dat veel mensen dat niet echt weten.

Wat ik doe is eigenlijk wat je elke week leest.

Ik help en begeleid mensen naar een gezonder leven zonder ziektes of klachten.

Veel van mijn klanten hebben last van chronische ziektes of ongemakken waar ze maar niet van af komen.

Klachten waarvoor ze bij de reguliere artsen niet zo veel gehoor of hulp krijgen.

Denk bijv. aan migraine, chronische maag- en darmproblemen, acne, stress, burn-out, problemen met de prostaat, overgang en PMS- of menstruatieklachten.

Terwijl daar juist heel veel aan te doen is, zonder medicatie!

Is dat niet fantastisch?

Het woord zegt het eigenlijk al, ortho betekend goed in het Grieks en moleculair wil zeggen op basis van moleculen.  Laat ons lichaam nou bestaan uit één en al moleculen.

Dus heel basaal gezegd betekent orthomoleculair de moleculen op een goede manier behandelen. En omdat heel je lichaam uit moleculen bestaat kunnen we wel zeggen: de goede gezondheid therapeut voor je hele lichaam.

Een orthomoleculair therapeut kijkt holistisch naar jouw lichaam, dat houdt in dat hij of zij niet naar één probleem kijkt maar naar het hele lichaam. Kom je bijv. bij mij voor je maagklachten, dan focus ik me niet alleen op die maagklachten, maar ga ik je ook vragen hoe het met je spijsvertering gaat, je ontlasting, je hormoonhuishouding en of dat je nog anderen klachten hebt. Zo kan ik een goed beeld krijgen van jouw lichaam en het dus op een goede manier behandelen. Specifieke symptomen zijn namelijk vaak maar het topje van de ijsberg.

Daarnaast kijk ik naar je voedingspatroon en of we daar iets in kunnen aanpassen (om te voorkomen dat je meteen mijn praktijk uit rent, kijk ik altijd naar iets wat bij je past!), daarnaast kunnen tekorten in je vitaminen en mineralen worden aangevuld door supplementen. Overigens moet je er bij mij ook niet raar van opkijken als je met een kruidenthee of druppels naar huis gaat.

Want, naast orthomoleculaire therapeut ben ik ook nog eens een Fytotherapeut (kruidengeneeskundige en etherisch olie therapeut) en NLP coach.

Dus een dikke map vol met diploma’s die er allemaal voor zijn om jou en anderen heel goed te kunnen helpen en te begeleiden.

Samengevat:

Ik genees veel mensen op een natuurlijke manier zodat ze daarna weer vrolijk en energiek het leven aan kunnen en klachtenvrij zijn.

Simpel toch? 

Daarnaast wil ik jou en anderen inspireren om gezonder te gaan leven d.m.v. mails als deze, Facebook en blogs en vlogs.

Veel van mijn tips en verhalen komen uit de praktijk: wat ik bijv. die week aan een klant heb uitgelegd of problemen waar een vriendin tegen aan liep.

Dus eigenlijk wist je al wat ik doe want dat lees je elke week.

Maar ik hoop dat ik het nu wat duidelijker voor je heb gemaakt.

Wil je nou nog meer weten over wat een orthomoleculair therapeut doet, dan kan je verder lezen via deze link https://www.gezondbegin.nu/orthomoleculaire-behandeling/

Heb ik je nou heel erg geïnspireerd of herken jij jezelf in het verhaal hierboven en wil jij ook graag klachtenvrij opstaan en vrolijk en energiek door het leven gaan? Doe jezelf dan een heel erg groot cadeau cadeau en maak vandaag nog een afspraak! Dan help ik je graag naar een klachtenvrije dag.

Boek hier een gratis intake gesprek wwww.gezondbegin.nu/contact

Gezonde groetjes,

Janneke

You Might Also Like