GezondBegin Orthomoleculair Therapeut

Orthomoleculaire Therapie. De beste arts staat in de keuken (chinees gezegde)

Gratis consult sessie

Gratis consult sessie

Gratis resultaat sessie.

  • Eén op één resultaten consult sessie van 20 minuten via Skype.
  • Ik geef je in deze gratis sessie minstens 2 gouden tips die je een boost geven in     de goede richting naar jouw Gezond Begin.

Graag help ik je verder met je fysieke klachten en om een gezond- en klachtenvrij leven te bereiken.

Kun jij wel wat hulp gebruiken? Boek dan hier een gratis resultaat-consult-sessie van 20 minuten via Skype of per telefoon. Iedere week selecteer ik 5 aanmeldingen om dit gratis gesprek mee te plannen.

Vul het onderstaande formulier in.

Na ontvangst krijg je van mij een aantal data met tijden toegestuurd waaruit je er een kan kiezen die bij jou past.

In de praktijk blijkt dat, met de juiste voorbereiding van mijn kant, er in 20 minuten grote vooruitgang geboekt kan worden. Ik geef je minstens 2 gouden tips waar je meteen in het dagelijks leven mee aan de slag kunt.

Als je hier klaar voor bent, vul dan nu dit formulier in! Ik zie en spreek je dan snel. Tot dan!

Vitale groet

ADMIT (8)